Ankara 3 Şubesi

KEÇİÖREN İLÇESİ İŞYERİ TEMSİLCİSİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

İŞ YERİ TEMSİLCİLERİMİZLE  KAZANIMLARIMIZI KONUŞTUK

Eğitim-Bir-Sen Ankara 3 nolu şubemize bağlı Keçiören ilçemizin İşyeri Temsilcileriyle Kazanımlarımızın anlatıldığı programda buluştuk. Keçiören Belediyesi Yonca Kültür merkezinde gerçekleşen programımıza yoğun katılım oldu.

Programımızın onur konukları olarak Ak Parti Ankara milletvekili Aydın Ünal , Keçiören belediye başkanı Mustafa Ak, Belediye başkan yardımcısı Ferhat Erdoğan, Ak parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Keçiören İlçe Mem müdürü Mustafa Kılıçgil, ilçe mem şube müdürleri Mustafa Özel, Selami İskender ve Abdurrahman Uzunoğlu’nun  katılımlarıyla gerçekleşti.

Programda konuşan Şube Başkanımız Ahmet Aydınsoy, Öğretmenlik mesleğinin saygınlığını artırmanın önemine vurgu yaparak gerek sosyal, gerek özlük, gerekse mali hakların iyileştirilmesiyle bunun sağlanabileceğini söyledi. Konuşmasında Memursen olarak imza attığımız 3. Toplu sözleşmede elde edilen maaşlara yapılan artışları, nöbet ücretini, hafta sonu sınav ücretlerinin artırımı ve Cuma namazı izni gibi kazanımları sıralayarak hedeflerinin bitmediğini 3600 ek gösterge,ek derslerin artışı ve memurlara siyaset hakkı gibi daha nice hakları elde etme mücadelesinin devam ettiğini vurguladı. Bu kazanımların üyelere iletilmesinde işyeri temsilcilerine büyük görev düştüğünü belirtti.

Programın açılışında konuşan Keçiören İlçe Başkanımız Zahit Şahin bey de Keçiören İlçesinde bu yıl yetkiyi kazandıklarını bu başarıda işyeri temsilcilerinin büyük katkısı olduğunu ancak yetkili olmanın sorumluluğunun farkında olarak üyelere daha çok hizmet yapmak gayretinde olacaklarını söyledi. Kazanımların öneminden bahsederek, ‘’ Kuruş sendikacılığının yanında Duruş sendikacılığı’’ da yaptıklarını vurguladı.

Programda diğer konuklar da selamlama konuşmaları yaptılar. Program soru-cevap bölümüyle tamamlandı.