Ankara 3 Şubesi

ÖZEL YÜZÜNCÜ YIL HASTANESİ İLE MEMUR-SEN AİLESİ OLARAK PROTOKOL ANLAŞMASI YAPTIK...

 

   
 

OZEL YUZUNCU YIL HASTANESi

 

 

 

11/08/2021

 

Konu: Saghk hizmeti protokolti Hk

 

 

 

MEMUR-SEN

 

Gti9ltikaya Mah. Beloren Sk. No:48 (Kaymakamltk Yam) Ke9ioren/ANKARA

 

 

 

Ozel Ytiztincti Yd Hastanesi, "Kard iyo loji, Kalp ve Damar Cerrah isi , <;ocuk Saghg1 ve Hastahklan (<;ocuk endokr i nolojisi , <;ocuk Ale rj i-i mmtinoloji , <;ocuk Romatolojisi, <;ocuk Nefrolojisi), Kadm Hastaltklan ve Dog um , Ortopedi ve Travmato loji ,   Gene! Cerrahi,   Kulak Burun Bogaz , Dermato loji, Endokr i noloji , Ps i ki yatr i, Gastroe nteroloji , Estetik, Plastik ve Rekonstrtiktif Cerrah i, Beyin   ve Sinir Cerrahis i,   Noroloji, i9   Has tahk lan , Gogtis Hastahklan, Goz Hastahklan , Oroloji, Rad yoloji, Beslenme ve Diyetet ik bran larmda hizmet vermektedir.

Hastanemiz  de  suit  odalarla   birlikte  76   hasta  odas1  bulunup   4  adet  tam  donammh ameli yathane , acil mtidahale odas1 ve yogun bak1m servisi yer almaktad1r.

Kurumlar ile ger9ekle tirdigimiz i birligi kapsammda Hastanemizin sundugu saghk hizmetinden uygun ko ullarda faydalanilabilmektedir.

Bu kapsamda saghk hizmetimizden uygun ko ullarda faydalanilabilmesi amac1yla indirim oranim1z1 i9eren protokolti bilginize sunanm.

 

 

 

OZEL YÜZÜNCÜ YIL HASTANESi

 

OZEL YUZUNCU YIL HASTANESi

iLE MEMUR-SEN

ARASINDA SAGLIK HiZMETi SUNUMUNA iLi KiN PROTOKOL

 

 

Madde 1 - Taraflar

 

  • OZEL YUZUNCU YIL HASTANESi

 

Adres: i c;:i Bloklan Mah. Muhsin Yaz1c1oglu Cad. No:54 100. Yil-<;ankaya/ANKARA

 

 

 

•MEMUR-SEN

 

Adres: Guc;:lilkaya  Mah. Beloren  Sk. No:48 (Kaymakamhk  Yam) Kec;:ioren/ANKARA

 

 

Madde 2 - Konu

 

 

  • Bu   protokol   ile   MEMUR-SEN   c;:ah  anlan ,uye le ri   ve    bakmakla   yukumlil oldukJan  aile  fertlerinden  (e  ,  c;:ocuk ,  anne  ve  baba)  olu an  hak  sahiplerinin ayakta    ve    yatarak   tum   tetkik,   tahlil    ve   tedavilerinin    faturalandmlmasma ili kin usu! ve esaslarm belirlenmesi amac;:lanm1 t1r.

 

 

 

Madde 3 - Tamm Jar

 

SAGLIK SUNUCUSU  : OZEL YUZONCO YIL HASTANESi

HAK SAHiPLERi            : MEMUR-SEN

 

 

<;ah anlan , uyeleri bakmakla yukumlil olduklan aile fertleri (e , c;:ocuk, anne ve baba),

 

 

SGK

AYAKTAN TEDAVi YATARAK TEDAVi

 

:Sosyal Guvenlik Kurumu

:Hastanm yat1 i lemi yapilmadan muayene ve tedavi edilmesini

:Hastanm yatJ ve taburcu i Iemi yapilarak muayene ve tedavi edilmesini, cerrahi mudahaleleri ifade eder

 

Madde 4 - Saghk Sunucusunun Yiikiimliiliikleri

 

  • Hak  Sahiplerinin  SGK                    olmas1 halinde hastane fark ilcretlerinde ayakta ve yatarak tedavid   %  20 indirim yapilacakt1r. (Tahlil ve tetkikler de bu  indirim  oram  iyinde                                                  almaktad1r.)Ameliyatlarda kullamlacak olan ozellikli malzemelerde indirim uygulanmaz.
  • Saghk Sunucusu, Hak Sahiplerine Dogumda ve Beslenme Diyetetik kliniklerinde % 10 indirim yapacakt1r.
  • Saghk Sunucusu, Hak Sahiplerine Check - Up hizmetinde  % 15 indirim

yapacakt1r.

  • Radyoloji biriminde ( Goriintiileme tet           · )  % 15 indirim yapilacaktir.
  • Kardiyoloji tetkiklerinde ( Anjiyo hariy    % 1  indirim yapilacakttr.
  • SGK mensubu hastalardan her muayene· c;m devletin _ zorunlu kild1g1 15 TL kat1hm pay1 almacakt1r.
  • Gastroenteroloji Dr. muayenesi protokol kapsam1 d1 mdad1r. <;ocuk Saghg1 ve Hastahklan Poliklinigi'nde ise Prof. Dr. Ferhat <;ATAL muayenesi protokol kapsam1 d1 mdadtr
  • Tamamlay1c1 saghk sigortas1 ve ozel  saghk  sigortas1  bulunan  yah anlar sozle me kapsam1 d1 mdadtr. (TSS ve OSS provizyon onay1 almd1ktan sonra yah anlardan ek odeme talep edilmemektedir.)

 

 

Madde 5 - MEMUR-SEN Yiikiimliiliikleri

 

  • Hak Sahipleri hastaneye T.C. Kimlik numaralarmm yaz1h oldugu kimlik ve kurum  kimlik belgeleri ile milracaat ederler. Sevk belgesi  istenmez. Kurum yah anlannm ve ilyelerinin yakmlannm, yakmt olduklarm1 kurum c;ah anmm kimlik fotokopisini ba vuru s1rasmda ibraz etmek zorundadir.
  • Hak Sahipleri ald1klan hizmet sonucunda olu an tutan, anla ma fiyatlan ilzerinden hastaneye direkt oder.
  • MEMUR-SEN Sagltk Sunucusuyla (Ozel Yilzilncil Yil Hastanesi) yapt1g1 protokol ile yilriltillecek i Iemler hakkmda ilyelerini bilgilendirecektir.

 

 

Madde 6- Stire

 

  • i bu Protokol 11.08.2021 tarihinden itibaren 1 yil silresince geyerli olup, Protokol; akdin hitammdan bir ay evvel feshi ihbar edilmedigi takdirde kendiliginden (z1mmen) yenilenmi say1hr.
 

 

       
 
 
   
 

                                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Madde 7- Gene) Hiikiimler

 

  • Taraflar protokol huki.imlerine eksiksiz bir ekilde uymak zorundad1r. Protokol hi.iki.imlerine riayet edilmesinin temini amac1yla, herhangi bir aksakhk meydana geldiginde protokol hi.iki.imlerinin 20 (yirmi) gunli.ik sure iyinde ihtarda belirtilen eksiklikler giderilmezse taraflar protokoli.i yaz1h bir bildirim ile tek tarafl1 olarak fesih edebilir. Taraflann bu nedenle dogmu ve dogacak zararlanm talep etme hakk1 sakhd1r.
  • Taraflann tebligat adresleri protokolun 1. Sayfasmda TARAFLAR boli.imunde yer almaktadir. Taraflar herhangi bir adres degi ikligini digerine en gey 3 (i.iy) i guni.i iyerisinde yazI11 olarak belirtmekle yi.iki.imli.idur. Bu adrese yapilan tebligatlar taraflara yapilm1 sayil1r.
  • Sozle menin sonlandmld1g1 tarihte, i bu sozle me uyannca gelen hastanm veya hastalarm tedavisi devam ediyorsa, Saghk Sunucu sozle me devam ediyormu gibi hareket ederek tedaviyi sonuylandmr ve bedelini i bu sozle me uyarmca tahsil edebilir.
  • Saghk Sunucusu; bu protokol dahilinde hastadan anla ma kapsam1 d1 mda herhangi bir odeme yapmas1 talebinde bulunamaz.
  • Muayene kontrol si.iresi 10 (on) gi.indi.ir, kontrol si.ireleri iyerisinde Saghk Sunucusu hastadan i.icret talep edemez.
  • Taraflarca bu protokole ek protokoller yapilabilir.
  • I bu protokol taraflarca iki ni.isha halinde tanzim edilmek suretiyle birlikte imza altma almm1 tir ve 11.082021 tarihi itibanyla yuri.irli.ige girmi tir.

 

 

 

 

MEMUR-SEN                                             OZEL YUZUNCU YIL HASTANESi